torsdag 16 augusti 2012

Till Cri-kee (to Cri-kee, post in swedish)

Hejsan!

(if your name is Regan, please don´t scroll down and look at the picture!!) :)

Tack för din kommentar! Jag älskar kommentarer som får mig att tänka! (och jag älskar alla snälla underbara kommentarer jag får, ni är bäst!!) Jag har ju inte gått något kurs, är självlärd för jag tycker det är så kul. Men jag tycker ändå att man ska testa sig fram vad som passar just dig (och i mitt fall mig! :)) eum, jag är ju bildlärare också, men bara upp till år 7, så jag har ju ingen "behörighet" för att visa er någonting, mina vänner, egentligen! Inte mycket kunskap om promarkers som ingår i läroplanen...borde det ju finnas!!! :) Men jag vill ändå visa min senaste färgläggning för att visa att när jag vill ha hårstrån, som jag ville nu, så är det omöjligt att gå från mörkt till ljust. Kanske jag får någon arg instruktör från promarkers på mig nu (hoppas inte det!) men det här hade i alla fall inte jag kunnat måla från mörkt till ljust. Ursäkta att bilden är något suddig. (jag ska snart åka iväg på ett möte, ville bara posta detta som jag hade på hjärtat)
Och vad jag vill visa är hårstråna. Inte så lätt från mörkt till ljust. Lättare gjort från ljust till mörkt. OBS! Detta gäller alltså håret! Ibland använder jag mig av mörkare till ljusare också..


Kram Sandra


5 kommentarer:

 1. Ett inlägg till mig! Tack goa du! Din färgläggning är enormt fin och det är bara att konstatera att jag behöver mycket, mycket mera träning :) Det är tur att det är en skoj hobby vi har...
  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Undra just varför mina promarkers inte målar så här fint =)

  FANTASTISK färgläggning!!!!
  Både hår och kläder är makalöst snyggt målat, du är sååååå bra!!!

  Kram Iffa

  SvaraRadera
 3. Hi sweetie wow this is amazing your colouring blows me away hunni.

  Lotsa hugs Vicky xxx

  SvaraRadera
 4. wooooooooooooow your colouring on this is amazing! Very beautiful, you are an artist!
  Hugs, Alessandra

  SvaraRadera
 5. OMG, Sandra, I received my card in the mail today and it's exquisite! Your coloring of this image is just stunning! Her hair is so beautiful! Her dress too! I absolutely LOVE it! Thank you SO much for sending this lovely all the way to the U.S. for me! She is now proudly displayed in my home! You are super sweet! Thanks again! :)
  {hugs}
  Regan

  SvaraRadera