tisdag 1 mars 2011

Tuesday happiness

Today my package from Panduro came! Stamps and beautiful papers!

Scrapbooking is a very expensive hobbie. And i like to shop. Not a good combination. I have to be careful. And i have already realized that some materials that i have bought i am not gonne use. I am gonne try and see if i can sell some on Tradera, so i can get some money back.

4 kommentarer:

  1. VERY expensive. ONE must have complete control! Thanks for entering my whopping candy! Best of luck to you!

    SvaraRadera
  2. Håller med om att den är dyr...tyvärr. Skicka mig bilder på det du inte kommer använda å pris så kan vi se om jag vill köpa ;)

    Är medlem i Creative Club, ~159;-/mån, då får man ändå rätt mkt för dom pengarna. Papper, dubbelhäftande tape + massa annat smått å roligt som kan tänkas behövas. Du kan kika om det vore nåt för dig så kan jag värva dig om du vill :)

    SvaraRadera
  3. Åååh..vet allt för väl hur dyrt det kan bli...Men ett gott råd...STOR hansl på panduro när det är REA...Jag köpte upp så mycket papper sist att det räcker tills nästa rea..*S* Det som kostar 14kr får du för 4kr då... Sen om du har möjlighet att gå på nån pysselmässa, har du tur så har dom mässpriser...*S* Tradera är ett bra sätt att bli av med det man inte använder, samma sak med scrappiz säljforum!

    SvaraRadera
  4. Thank you Cor* :)

    Nina, jag ska se vad det är jag inte ska använda och kollar om det är något du är intresserad av.

    Sari, jag ska åka på mässa nu i helgen. Hoppas på bra mässpriser. :) Tack för alla råd!

    SvaraRadera